Gå til hovedinnhold
Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music Søk

FRIKA

Kollasj av William Dillner, Nadia Essah og Tilla Gaasø.

Studentene på Det frie kandidatstudiet presenterer ulike typer musikk fra prosjektene sine. I kveld får vi høre Nadia Essah, William Dillner og Tilla Gaasø.

Fredrik Winge, Jan Granum, Duy Nguyen

På Musikkhøgskolens FRIKA-linje (Det frie kandidatstudiet) får en utvalgt gruppe studenter mulighet til å jobbe med sitt helt personlige prosjekt. Her står man fritt til å velge og kombinere ulike sjangre, arbeidsmåter og disipliner, i jakten på sitt eget uttrykk. Vårens andre FRIKA-konsert byr på nok en smakebit av hva som rører seg på linja.

Program

Nadia Essah

Den 24 år gamle norsk-marokkanske artisten Nadia Essah er musikkprodusent, låtskriver og multi-instrumentalist innenfor sjangeren R&B. Med jazzete akkorder og hiphop-trommebeats flyter vokalen på en massiv sky av deilige harmonier og adlibs, tekstene kommer rett ut av dagboken og holder ikke tilbake. Hun er for øyeblikket aktuell med singelen «Happy» og «Look what you made me do».

William Dillner

William Dillner er en 19 år gammel låtskriver og singer-songwriter bosatt i Oslo. Han startet å skrive låter for seg selv i 2017, og har siden spilt på flere ulike scener som Sentralen, Chateau Neuf og på OverOslo-festivalen. Med sitt melodiøse og særegne låtmateriale, inviterer William til en musikkopplevelse som drister seg fra det helt nære og intime, til de mektigste rockeakkordene. Låtene er mildt sagt varierte; alt fra store og mektige ballader, til rolige små viser vil bli servert.

Tilla Gaasø

Om dagen er Tilla en sårbar og introspektiv singer-songwriter som skriver dikt som en form for håndtering av livets kaos, mens om natten forvandler hun seg til en energisk DJ med solbriller og skinnjakke. På NMHs FRIKA-konsert tar Tilla det «back to basics», setter seg ved pianoet og fremfører låtene ved flygelet.

Flere konserter

Publisert: 18. des. 2022 — Oppdatert: 28. apr. 2023