Gå til hovedinnhold
Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music Søk

Konsertserien: SE OPP! #8: Vokal og orkester

SE OPP er en konsertserie som viser unge musikkelever fra ulike talentprogram i regionen. Ungdommer fra programmene Unge Talenter ved Barratt Due og Talentutviklingsprogrammet (TUP) ved Norges musikkhøgskole arrangerer konsertene.

Milad Gholami

På vår 8. konsert i serien SE OPP møter vi elever på klassisk sang, samt kammerorkester fra både Barratt Due Unge Talenter og TUP. Vi får også innslag fra Ung Vokal (Østnorsk Jazzsenter).

Det blir musikk-quiz og jam etter konserten, og det hele holdes sammen av konferansierene Jakob Bakkevoll og Helene Ingeborg Klaveness.

Program

Informasjon kommer

Mer om konsertserien SE OPP

I samarbeid med Sentralen UNG, har Talentprogrammene TUP (Norges musikkhøgskole) og Unge Talenter (Barratt Due Musikk) startet en konsertserie: SE OPP! Serien er av, med og for ungdommer og unge musikere mellom 13 – 19 år.

Om SE OPP!

Konsertserien ønsker å fremme talentelever innen sjangrene klassisk, jazz og folkemusikk, og målet med prosjektet er å skape en arena der elever fra de ulike talentprogrammene får en felles møteplass hvor de får konserterfaring, opptrer for hverandre, inspirerer hverandre og blir bedre kjent.

Konsertene varer ca 1 time og foregår i Marmorsalen på Sentralen. Det legges til rette for brettspill, quiz, jam-sessions og mingling i etterkant av konsertene.

Vi samarbeider også med andre aktører innen musikktalentarbeid: Edvard Munch ImprovED, Kråkstad jazz , Talentelevene UngMusikk m.fl.

Målgruppe

Unge musikere mellom 13 og 19 år fra ulike talentprogrammer i Oslo-regionen, samt ungdommer generelt.

Målet for arrangementet

Være en felles møteplass for ungdom som selv opptrer på scenen, hører på hverandre spille, og blir bedre kjent.

Ansvarlige

  • Arrangementskomiteen: Elever fra TUP og Unge Talenter Barratt Due
  • NMH: Cecilie Giskemo
  • BDM: Torfinn Hoffart
  • Sentralen Ung

Flere konserter

Publisert: 20. sep. 2023 — Oppdatert: 26. feb. 2024