Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music
No En
Søk

Elektroakustisk mastereksamen

Juhani Silvola foran mønstrete tapet

Juhani Silvola har studert komposisjon av elektroakustisk musikk hos Natasha Barrett, og beskriver de to siste årene som en transformativ art. Onsdag 12. september står han klar for å fremføre sine verk.

Johannes Selvaag

Da er tiden kommet for å bli ferdig med min mastergrad. Jeg har studert komposisjon av elektroakustisk musikk med Natasha Barrett, og disse to årene har vært av transformativ art hva gjelder meg som komponist. Hvis du vil høre hva jeg har holdt på med i den siste tiden, er det bare å komme til Levinsalen onsdag 12.09 kl. 18.00, der jeg spiller verker jeg har skrevet i løpet av det siste året.

Oppsettet blir en høyttaler-orkester på hele 24 høyttalere, og jeg gjør en "live diffusion" av komposisjonene, dvs at jeg står bak en mikser og styrer når de forskjellige høyttalere skal sendes lyd til, og forsøker å skape en interessant romliggjøring av musikken min.

Musikken er akusmatisk, det vil si at det ikke vil være noen utøvere på scenen å se på, men til gjengjeld vil det lydlige være mer enn nok.

Håper vi ses!

Juhani