Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music
No En
Søk

Om våre konserter, billettsalg og smittevern

Her kan du lese om hva som gjelder vedrørende konserter og våre tiltak for en trygg konsertopplevelse for alle.

Covid-19 og konserter på NMH

De generelle smitteverntiltakene i samfunnet er opphevet og arrangementsvirksomhet kan gå som normalt. Vi opplever likevel at en del av vårt publikum ikke er helt klar for å sitte skulder til skulder og av forskjellige årsaker fortsatt ønsker å kunne holde noe avstand. Det har vi stor forståelse for. Derfor fortsetter vi med noe redusert kapasitet på våre arrangementer en stund fremover, slik at det er mulig å holde litt ekstra avstand for dem som ønsker det. Publikum bør vise respekt og hensyn til hverandre og alltid følge myndighetenes råd ellers.

Alle er velkommen på arrangement på NMH, og alle skal føle seg trygge. Hvis du har behov for bistand, kan du ta kontakt med en av våre arrangementsverter.

Billettsalg:

Vi har gjort oss gode erfaringer med bruk av billettsalg på alle våre arrangementer gjennom pandemien, og vi fortsetter med dette. Det betyr at du må hente ut billett på forhånd gjennom vår billettleverandør Ticketco, til de aller fleste av våre arrangementer, også på gratisarrangementer. Billettlenke og info om hva som gjelder finner du på hvert enkelt arrangement på nmh.no.

Publikum som møter på arrangement uten å ha hentet billett risikerer å ikke slippe inn, publikum med billett slippes inn i salen først.

Hvis du ikke skal bruke billetten din

Gratisbilletter som ikke er registrert inn i konsertlokalet senest 5 minutter før konsertstart kan bli gitt videre til andre som venter.

Dersom du har hentet ut gratisbillett til et arrangement, men på forhånd vet at den ikke vil bli benyttet, vennligst gi oss beskjed på konsertinfo@nmh.no slik at vi kan åpne billetten for andre.

Om billetter og tilgjenglighet

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger til oss vedrørende billettsalg, ta kontakt med produksjonssjefen.

Publisert: 16. jun. 2020 — Oppdatert: 30. jun. 2022