Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music
No En
Søk

Om våre konserter og smittevern

De fleste av Musikkhøgskolens konserter er gratis for publikum. Alle som skal på konsert må likevel registrere seg i billettsystemet ticket.co.

Covid-19 og konserter på NMH

Konserten starter til annonsert tid og dørene åpner 30 minutter før konsertstart.

Hold avstand

Vennligst møt opp i god tid og hold billetten din klar, slik at vi unngår større ansamlinger av publikum ved inngangen til konsertsalen.

I konsertsalen ber vi deg holde god avstand til andre publikummere og følge anvisninger fra våre arrangementsverter for hvilke plasser som skal eller kan benyttes.

Hold god avstand til andre publikummere også etter at konserten er ferdig. Unngå samlinger eksempelvis rundt scenen eller i foajeområdet.

Vise billetten to ganger

Ved ankomst Musikkhøgskolen, må du først presentere billetten din i resepsjonen for å komme inn i bygget. Validering av billetten skjer så ved innslipp til aktuell konsertsal.

Kontaktinformasjon ved smittesporing

Har du kjøpt billetter på vegne av andre, er du kontaktperson for din gruppe i en eventuell smittesporing i etterkant av arrangementet.

Hold deg hjemme hvis du er syk

Følg generelle smittevernråd fra myndighetene. Hold deg hjemme dersom du eller noen i din gruppe har symptomer på Covid-19.

Hvis du ikke skal bruke billetten din

Gratisbilletter som ikke er registrert inn i konsertlokalet fem minutter før konsertstart kan bli tildelt nye publikummere. Dersom du har hentet ut gratisbillett til et arrangement, men på forhånd vet at den ikke vil bli benyttet, vennligst gi oss beskjed på konsertinfo@nmh.no slik at vi kan åpne billetten for andre.

Takk for at du tar ansvar og bidrar til at vi kan fortsette å holde konserter på en forsvarlig måte!

Om billetter og tilgjenglighet

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger til oss vedrørende billettsalg, ta kontakt med produksjonssjefen.