Gå til hovedinnhold
Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music Søk

Vil du bidra til å samle Norges musikkstudenter?

Sigrid Angelsen og Anna Rødevand åpnet Musikkstudentkonferansen 2022

Musikkstudentkonferansen er Norges eneste konferanse for og med musikkstudenter. Nå søker vi prosjektledere som kan bidra til å lage den tredje utgaven i april 2023.

Konferansen er en faglig og sosial møteplass som samler musikkstudenter fra landets ulike kroker til samtaler, diskusjoner, workshops og musikkopplevelser. Som prosjektleder får du muligheten til å bestemme hva slags form og innhold konferansen skal ha.

Hva er dagens musikkstudenter opptatt av?

Dét skal konferansen ta tempen på! De tidligere utgavene har stilt spørsmål ved hvordan man ser på suksess, diskutert mental helse, mangfold, miljø og kunstens posisjon i samfunnet. Savner du noe i dagens musikkutdanning? Skulle du ønske du kunne utvekslet erfaringer med musikkstudenter fra andre institusjoner? Som prosjektleder får du muligheten til å kuratere et program der studentperspektivet er hundre prosent i fokus. I tillegg får du verdifull erfaring med å lede et stort arrangement, og utvidet ditt nettverk i kulturlivet.

Konferansen går av stabelen 21. april 2023, og vi ser etter en prosjektleder i 10%-stilling fra desember til april (lønnstrinn 27) som får ansvar for å planlegge og avvikle konferansen sammen med én av fjorårets prosjektledere, i samarbeid med CEMPE. Jobben byr på varierte arbeidsoppgaver, som planlegging av program, booking, markedsføring og gjennomføring av konferansen.

Dersom du er engasjert og ønsker å gjøre en forskjell, kan vi tilby en jobb med stor frihet og fleksibilitet. I dagene rett før og på selve konferansedagen, må du påregne fulle arbeidsdager. Du må være student ved NMH for å søke.

Send kortfattet CV og søknad til cempe@nmh.no innen 9. desember.


Les mer om Musikkstudentkonferansen

Artikler relevante