Soft punch pressebilde
Soft punch. Foto: Lykke Hagen/Marthe Thu

Rå!

Fra de godt etablerte til de aller ferskeste. Konserter i alle sjangere. Denne gangen får vi høre Soft punch og Bear Brother.

Kjøp billett

Medvirkende

Soft punch:
Dorothea Økland (vokal)
Liva Austad Sværen (bass)
Leo Dommersnes (keys)
Sondre Gautefald (gitar)
Henrik Lødøen (trommer)

Bear Brother:
Erling Skorpen (trompet)
Lauritz Skeidsvoll (saxofon)
Isach Skeidsvoll (piano)
Håkon Norby Bjørgo (bass)
Martin Mellem (trommer)

Omtale

Soft punch manøvrerer seg gjennom pop-jungelen med sterke melodier, gamle synther og deilige gitarriff. Siden bandets oppstart i 2017 har de spilt en rekke konserter og blitt anbefalt av Urørt. I løpet av det siste året har bandet brukt mye tid i Luft Recordings, hvor de har jobbet intenst og målrettet mot utviklingen av sitt musikalske uttrykk. Bandets mål er å overraske og fange lytterne ved bruk av elektroniske effekter og uventede virkemidler, og samtidig stå godt plantet med begge beina i pop-verden. 

Bear Brother har siden oppstarten i 2015 levert høyenergisk og melodiøs frijazz av beste vare. inspirasjonen kommer blant annet fra Ornette Coleman og Albert Aylers musikalske idealer. 

Rå! er konsertserien av og med studenter ved Norges musikkhøgskole. Vi gir deg konserter i ulike sjangre, og viser fram noe av det mest spennende som skjuler seg i skolens kriker og kroker. Her vil du høre alt fra godt etablerte band til det ferskeste rett fra øvingsrommet.

Det vil bli nye konstellasjoner eksklusivt for konsertserien og samarbeidsprosjekter på tvers av kunstarter. Kom for å oppleve fersk musikk, drikk gratis kaffe og hør de nyeste bandene før de slipper ut av dørene på NMH.

Bear Brother. Foto: Håvard Funderud