Gå til hovedinnhold
Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music Søk

SASA – sanger, sangskriver

Kollasj i jubileumsramme av studenter i faget Sanger, sangskriver: Nadia Essahli, Leah Engevold, Emilie Iversen, Esther Nystrøm, Vilde Aakre Lie og Elise Sløgedal.

SASA, som står for «sanger og sangskriver», har blitt et tradisjonsrikt og populært NMH-valgfag gjennom mange år.

Thea Leonora, Stefan Wulff, Isabelle Norlén, Truls Salmia

Her har studentene fått utforske og utvikle rollen som låtskriver fra et sangerperspektiv, under kyndig veiledning av Sidsel Endresen. I tillegg til Sidsels unike, sammensatte kompetanse, har studentene fått veiledning i komposisjons-, arrangerings- og produksjonsteknikker med Beate «Beady Belle» Lech, Aleksander Waaktaar og Ulf Holand

På denne konserten framfører studentene noen av låtene de har jobbet med gjennom kurset. Samtidig markerer årets konsert at SASA i sin nåværende form har kommet til en ende, da Sidsel Endresen dessverre forlater NMH ved utgangen av dette semesteret. Møt opp og hør musikk fra en håndfull strålende sanger-sangskrivere av den nye generasjonen.

Omtale

Norges musikkhøgskole 50 år -

Studieåret 2023–2024 feirar Noregs musikkhøgskole 50-årsdag. Det markerer vi med seminar, levande musikk og formidling av vår eiga historie. Velkommen til fleire jubileumsarrangement heile skoleåret.

Se hele festivalprogrammet

Flere konserter

Publisert: 10. des. 2023 — Oppdatert: 21. apr. 2024