Gå til hovedinnhold
Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music Søk

FRIBA akustisk

Studenter på det frie bachelor-studiet inviterer til et innblikk i deres ulike individuelle prosjekter i Levinsalen på Norges musikkhøgskole.

Torfinn Lysne, Jan Granum, Abi Qadar

Konserten vil fremheve og forsøke å utfordre studentenes formidlende evner ved å la utøverne komme tett på lytterne i skolens egne og intime Levinsalen. Vi er stolte av å presentere musikk som boltrer seg på kryss og tvers av etablerte stilarter og sjangre. Alt fra folkemusikk til singer/songwriter, rock og alt imellom kan forventes hørt.

Medvirkende

Tilla

Tilla er en 26 år gammel musiker fra Nøtterøy. Hun har vært DJ i Oslo de siste åtte årene, med artistprosjekt og som flittig platesamler. «Soul by day, techno by night»: Om dagen er Tilla en introspektiv singer-songwriter som skriver dikt som en form for håndtering av livets kaos, mens om natten forvandler hun seg til en energisk DJ med solbriller og skinnjakke. 6. april tar hun med seg egne låter fremført akustisk med flygel.

Hanna Kallestad

Hanna Kallestad går 3. året på FRIBA med fiolin som hovedinstrument. Prosjektet hennes går ut på å skrive, spille og utforske musikk, uavhengig av sjanger eller tradisjon.

William Dillner

William Dillner er en 20 år gammel låtskriver og multi-intrumentalist. Låtene er melodiøse og fengende, og henter sin hovedinspirasjon fra det forrige århundrets estetikk og lårskriverpraksis. Musikken tangerer mange ulike sjangre, alt fra singer/songwriter og rock til jazz, soul og R&B.

Simen Jakobsen Harstad og Elias Wallumrød

Harstad og Wallumrød går FRIBA og jazz i 1. klasse på NMH. De møtte hverandre på VG1 på Bysteinern og har siden spilt sammen i flere prosjekter innenfor et bredt spekter av sjangre, deriblant bandet Himmelskip og Golden Core. På lørdag skal gutta spille et improvisert sett, basert på to gitarer og masse elektronikk.

Flere konserter

Publisert: 18. des. 2023 — Oppdatert: 5. apr. 2024