Gå til hovedinnhold
Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music Søk

STUDENT Talks

STUDENT Talks ble etablert som diskusjonsforum for studentene ved Musikkhøgskolen for å skape rom for samtale, kritikk og diskusjon rundt det å skulle bli eller å være en utøvende musiker på skolen og i samfunnet i dag. Forumet skal være en trygg møteplass der kun studenter og eventuelle innleder får innpass.

Hva er STUDENT Talks

STUDENT Talks ble startet våren 2019 som et diskusjonsforum for studentene ved NMH. Ideen bak var å skape rom for samtale, kritikk og diskusjon rundt det å skulle bli (eller å være?) en utøvende musiker/komponist på skolen og i samfunnet i dag. Et viktig poeng var at forumet kun skulle være åpent for studenter, og for dem som eventuelt var invitert for å innlede samtalen.

Tanken var at det er andre temaer, diskusjoner og ikke minst formuleringer som vil oppstå i et slikt lukket forum. Forumene har stort sett vært innledet av studenter, men det har også vært hentet in forelesere og eksperter fra andre institusjoner, organisasjoner og bransjer. Etter innledningen har studentene diskutert i grupper og i plenum og alle står fritt til å dele sine tanker rundt temaet.


Tidligere STUDENT Talks

Artikler relevante

Publisert: 19. mar. 2020 — Oppdatert: 26. feb. 2024