Gå til hovedinnhold
Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music Søk

CEMPE

CEMPE utvikler kunnskap og erfaring som styrker utøverutdanningen og støtter musikkstudentene i deres kunstneriske utvikling på vei mot et virke i fremtidens musikkliv.

Om oss

CEMPE (Centre for Excellence in Music Performance Education) er et Senter for fremragende utdanning i musikkutøving tilknyttet Norges musikkhøgskole i perioden 2014-2023.

Visjonen til CEMPE er å styrke den høyere musikkutdanningen gjennom studentinvolvering, samarbeid, mangfold og nysgjerrig utforsking.

Senteret er en katalysator for kunnskapsutvikling om undervisning og læring i høyere musikkutdanning. Gjennom prosjekter, nettverk og innovative forsøk utforsker senteret undervisningsformer, arbeidsmåter og utdanningsinnhold for studenter som skal møte framtidens musikkliv.

nyhet

CEMPEs AVSLUTNINGSUKE

NMH har nå hatt et senter for fremragende utdanning i nesten 10 år. Uke 44 markerer vi dette med en hel uke med CEMPE-aktiviteter og avslutter med en to-dagers stor konferanse og festkonsert! Alle arrangementer er åpne, men matservering kun til påmeldte. Vi håper alle får med seg noe av alt det spennnede som skjer denne uken!

Les mer her

Prosjekter vi jobber med nå

Nyheter siste

Våre publikasjoner og resultater

Studiemuligheter

Publisert: 12. mar. 2020 — Oppdatert: 26. okt. 2023