Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music
No En
Søk

Talent­ut­vik­ling Opp­læ­rings­til­bud til unge musikktalenter

Tubaist spiller på TUP-øvelse

Talentutviklingsprogrammet på NMH (TUP) retter seg mot ungdom mellom 13 til 19 år som holder et høyt nivå på sitt hovedinstrument.

På TUP får du instrumentaltimer med lærere fra Musikkhøgskolen, spille i ensembler, kammergrupper og orkester, delta på klassetimer, tilpasset opplæring i gehør- og teori, delta på ulike prosjekt, spille konserter og delta på verksteder innen ulik relevant tematikk.

Musikkhøgskolens talentutviklingstilbud er en del av et nasjonalt talentutviklingsprogram, og man kan søke på alle instrumenter innenfor sjangrene klassisk, folkemusikk og jazz. Man kan også søke full eller kombinert plass på komposisjon/låtskriving eller dirigering.

Man kan også søke TUP som ensemble/kammermusikkgruppe (mer informasjon om dette under "Informasjon om søknadsprosess")

Tilbudet er gratis, men elever må selv betale nødvendige reise- og eventuelle oppholdsutgifter for å delta. Elever med ekstra store reiseutgifter kan etter søknad få refundert deler av utgiftene.

klassisk

TUPs sommerkonsert

Elevene på Talentutviklingsprogrammet (TUP) avslutter semesteret med sommerkonsert i Lindemansalen. Det blir servert kaffe og velkomstmusikk ved TUP klassisk sang i foajéen fra kl. 14.30. Velkommen!

Les mer om TUPs sommerkonsert

Om tilbudet

Praktisk informasjon

Informasjon om søknadsprosess

Annen informasjon

Hvorfor Musikkhøgskolen? En annerledes utdanning

Tegning av en gjeng med studenter som spiller på ulike instrumenter.

Fagmiljøer

Artikler relevante

Publisert: 17. feb. 2020 — Oppdatert: 18. mai 2022