Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music
No En
Søk

Looking Outward

Logoen til prosjektet med teksten "A project for the curiously conscious. August – October 2021. Looking Outward. CEMPE".

Å se musikkutøving i et nytt lys. Looking Outward bygger på nysgjerrighet og en tro om at vi kan lære og skape ekstraordinære ting når vi jobber på tvers av fagområder, sjangre og kreative praksiser.

Prosjektet Looking Outward er et kurs for musikkstudenter og alumni og er initiert av Miranda Harmer (UK) og Camilla Overgaard (DK) I samarbeid med Centre for Excellence in Music Performance Education (CEMPE).

Looking Outward inviterer 20–24 deltakere fra hele verden til å utforske hva de kan og se sine kunnskaper i et nytt lys. I løpet av kurset vil deltakerne vil lære av andres spesialisering med sikte på å overføre ferdigheter til sin egen musikalske praksis, skape nye nettverk og styrke deres kreative samarbeid.

Kurset består av 4 deler der du vil lære fra kreatører fra andre fagområder, inkludert produkt design og brukeropplevelse, utforske hvordan deres kunnskap kan overføres til din musikalske praksis. Det blir holdt workshops ledet av prosjektlederne Miranda Harmer and Camilla Overgaard og det hele avsluttes med en offentlig presentasjon på Zoom.

Group Coaching for Mind Design – tilnærming til læring med nysgjerrighet, medfølelse og kreativitet

Underveis i prosjektet får deltakerne også mulighet til å ta del i coaching i grupper. Gruppecoaching handler om å skape handling, beslutning og selvoppdagelse I en gruppe.

Prosjektets egen coach, Vourneen Ryan vil oppmuntre til et utforskende og lærende møte mellom deltakerne og hun vil støtte deltakerne i å bygge bro over gapet fra der de er nå til der de ønsker å være.

Program

  • Introduksjon – 3. august 2021 17.00–19:30 CET
  • Session #1 – 24. august 2021 17.00–19:30 CET
  • Gruppecoaching1 – 1. september *
  • Session #2 – 14. september 17.00–19:30 CET
  • Gruppecoaching 2 – 24. september*
  • Session #3 – 5. oktober 17-19:30 CET
  • Gruppecoaching 3 – 15. oktober*
  • Gruppecoaching Pre Presentation Session – 25. oktober*
  • Presentasjon – 26. oktober 17-19:30 CET

*Tider for coaching avtales med Vourneen.

Alt foregår på Zoom.

Teamet bak Looking Outward

Artikler relevante

Publisert: 23. jun. 2021 — Oppdatert: 23. aug. 2021