Norges musikkhøgskole Norwegian Academy of Music
No En
Søk

Jobbskygging

Studentene ved Norges musikkhøgskole får tilbud om å besøke og observere tidligere NMH-studenter i deres arbeidssituasjon.

Prosjektet er studentdrevet og er et samarbeid mellom Studentutvalget (SUT) og Senter for fremragende utdanning i musikkutøving (CEMPE), med støtte fra NOKUT. Prosjektet har som målsetning å gi studentene verdifulle erfaringer med et yrkesfelt de er interessert i. Dette kan bidra til en virkelighetsorientering om hva som møter studentene etter studiene.

Hvor, når, hvordan?

Prosjektet åpner for at jobbskyggingen kan foregå både i Norge og i utlandet. Omfanget av jobbskyggingen vil bli avtalt student og alumni imellom, men det vil i all hovedsak foregå over noen få dager.

Obs! Reiser utenlands støttes ikke så lenge helesemyndighetene fraråder det.

Alumni

Vil du skygge noen?

Eller har du forslag til en alumn som bør skygges? Meld deg på i skjemaet under! Obs: Henvendelsen din er ikke mottatt før du har fått en bekreftelse på e-post.

For eksempel KAUTKL21. / Til dømes KAUTKL21.
Vet du hvem du ønsker å følge? Skriv det inn her. Personen må ha studert på NMH. / Veit du kven du ønsker å følgje? Skriv det inn her. Personen må ha studert på NMH.
forskning

Musikkstudenter følger forbilder på jobb

Studenter ved Musikkhøgskolen får innsikt i arbeidssituasjonen til sine forbilder, og styrker kontakten mellom yrkesfelt og utdanning.

Les mer om jobbskyggingen i praksis!

Artikler relevante